Tekst opisuje težak događaj u kojem je Damjan O. napao svoju bivšu nevjenčanu suprugu. Prvo ju je povukao za kosu, udario i stisnuo glavu o zid bolnice. Potom ju je ugrizao za obraz. Srećom, Vladimir Kondić i njegov brat su prošli tuda i intervenisali, otjeravši napadača. Incident je zabilježen na snimku i podijeljen na društvenim mrežama. Nakon ovog napada, žena je otišla u bolnicu, a policija nije odmah reagovala, iako je žena iznijela dokumentaciju o zabrani prilaska. Tekst ističe hrabrost i važnost ljudi poput Vladimira Kondića koji su spremni priskočiti u pomoć u takvim situacijama.

Nakon što sam trojke rodila, ostavio nas je uz rečenicu “Shvatio sam da nisam spreman”. Plakala sam danima, mama me je tješila spominjući moje novorođene kćerke. Polako sam se uz pomoć porodice oporavila i od poroda, i od rastanka.

Djevojčice su odrastale i često pitale za oca. Nije im bilo lako, a ja sam im govorila “Vratit će se sa poklonima”. Šta sam im mogao reći? Još su male žuči. Propustio je dosta toga u njihovom životu. Polako su počele shvatati da ih lažem. Kad su napunile deset godina rekla sam im istinu. Od tada me više nikad za oca nisu pitale. Samo se jednom pojavio na vratima i kao zaželio se njih. U tom trenutku sve tri su izašle pred vrata i rekle mi da zatvorim. Sa osmijehom sam ih poslušala. Izvini dušo, ali su naučile i bez tebe da žive.

Policija iz Sremske Mitrovice uhapsila je Damjana O. za kojim su intenzivno tragali od ponedjeljka nakon što je mučki napao svoju bivšu nevjenčanu suprugu KM

Kako smo već prenijeli, on ju je prvo povukao za kosu, potom udario i rukom stiskao glavu o zid zgrade sremsko-mitrovačke bolnice ispred koje se dogodio incident, a zatim je krvnički ugrizao za obraz.

Veća tragedija spriječena je brzom reakcijom Vladimira Kondića (25) koji je sa bratom prolazio tuda te je otjerao nasilnika, snimak ovog incidenta osvanuo je na društvenim mrežama.

Preporučujemo