Opšte je poznato da je slavni Slavko Banjac stvorio brojne hitove na top listama. Zanimljivo je da se prije svog dugo očekivanog povratka 2021. suzdržavao od nastupa više od dvadeset godina. Slavko Banjac, kako prenose lokalni mediji, samouvjereno tvrdi da je bio suočen sa ultimatumom opasnih pojedinaca, iako su specifičnosti situacije neotkrivene.

 

 

Banjac je odlučno ustvrdio da bi otkrivanje potpune istine o njegovom povlačenju sa scene nesumnjivo izazvalo vatreni haos u Srbiji. Tokom vremena Slavko je doživio tako značajnu transformaciju da je sada jedva prepoznatljiv. Slavko je samouvjereno izjavio da kada se od njega nešto traži, u tom trenutku nije bio spreman za ponudu.

 

 

 

 

Odluku da se povučem iz muzike doneo sam ne iz hira, već iz nužde. Bila je to situacija koja je bila izvan moje kontrole i počela je da utiče ne samo na moj život već i na živote članova moje porodice. U tom trenutku nije bilo prostora za kompromis. Potpuno sam svjestan da nisam učinio ništa loše. Međutim, želje određenih pojedinaca nisu bile u skladu s mojim vrijednostima i težnjama.

 

 

 

Bilo je glasina da živim u Americi, Grčkoj, ali ništa od toga nije bilo tačno. Puno putujem, pa me često viđaju na aerodromu. Ali jednom prilikom, na jednoj zabavi, bila je jedna djevojka koja me je gledala cijelu noć, a ja sam to primijetio jer sam imao naviku da pratim ljude okolo dok se druže po hotelima. Snimio sam guranje i šaputanje. Prišao sam joj i rekao: “Dušo, u čemu je problem?” “Jeste li vi Slavko Banjak?” “Zašto se mučiš sat vremena?” Učinio sam to! “Počela je da plače. Podigao je slušalicu, okrenuo se prema nekome, počeo da psuje i da viče: ‘J*bi se, živ je!’ ” – anegdota koju je jednom ispričao novinarima.

Preporučujemo