Novo Vijesti

“Zovi kuje, s njima pij” – JOVANA U MINIJATURNOM LEOPARD KUPAĆEM KOSTIMU RASPAMETILA SVE SVOJIM EROTSKIM PLESOM, nećete verovati kada pogledate snimak! (ŠOK VIDEO)

Posljednjih nekoliko dana je glavna ličnost u Srbiji voditeljica Jovana Jeremić koja je dala otkaz na televizji Hepi na kojoj je vodila jutranji program. Niko ne može da objasni, p ani ona sama ne shvata zašto se oko toga podigla tolika prašina i mediji danima izvještavaju o njoj.

Seljančica iz Ljiga kako je sama sebe nazvala je rekla da je smiješno da u zemlji koja ima toliko problema njen postupak bude glavna vijest. Pojavile su se i špekulacije oko razloga zbog kojeg je napustila medijsku kućuu kojoj jje radila deset godina iako je ona odmah rekla da to čini radi svoje kćerkice koju je zbog posla zapostavljala i koja još ne govori iako ima skoro tri godine.

Mediji su tako pisali da je imala aferu sa Milomirom Marićem i da je dobila bolje ponude od konkurenrskih televizija ali Jovana je rekla da će pauzirati i dobro razmisliti šta i kako će dalje. Ona je po savjetu doktora otišla na odmor u Vrnjačku banju a društvo joj pravi njena kćerkica Lea. Ipak Jovana ne bi bila Jovana da i dalje ne provocira javnost svojim ponašanjem pa su se tako pojavile fotografije i video snimak kako se ona opuša ana bazenu u minijaturnom kupaćem kostimu uz pjesmu Eliksir.

Kao što se može vidjeti na snimku Jovana je i zaplesala u stilu Kleopatre a očito je da uživa u bazenu i đakuziju. Iapod fotki koje su se pojavile samo se nižu komentari koji uglavnom sadrže kompilmente na njen izgled mada ima i onih koji smatraju da se ovako ne bi trebala ponašati mlada majka. Video pogledajte ovdje.