Novo

ZORAN MARJANOVIĆ PAO NA KOLENA! Doziva ćerku Janu i neprestano se moli – pogodila ga robija, od stražara tražio samo ovu stvar! SVI U ŠOKU!

Krajem prošlog mjeseca Zoran Marjanović osuđen je na 40 godina zatvora, za jezivo ubistvo njegove supruge Jelene Marjanovičć, koja je ubijena 2.aprila 2016.godine na nasipu u Borči. Iako je Zoran od samog početka bio glavni osumnjičeni, i jednom je čak bio i u pritvoru nekoliko mjeseci, zbog nedostataka dokaza on je pušten, ali sada nakon šest godina na sudu su protiv njega iznijeti neoborivi dokazi.

Nakon što je završio u zatvoru njegovi advokati podnijeli su žalbu na presudu, i on je bio ubjeđen da će žalba biti prihvaćena, ali kada je vidio da od toga nema ništa on sada većinu dana provodi tako što izgovara molitve i cijelo vrijeme on ponavlja da nije kriv. Tako je izvor za medije rekao sljedeće: “Marjanović je teško podneo presudu od 40 godina, ali se nadao da će makar biti prihvaćena njegova žalba da bude na slobodi do odlučivanja drugostepenog suda. Bio je ubeđen da će se to dogoditi i mislio je da će biti sa svojim detetom. Međutim, odluka ga je potpuno poremetila. Tražio je da što pre vidi svoju ćerkicu Janu, a zatim je veliki deo dana posvetio molitvi. Non-stop se molio i nije mogao da veruje da je odbijena njegova žalba”, a onda je dodao sljedeće:

“Tražio je da ide u kapelu Vaskrsenja Hristovog koja je otvorena u okviru Okružnog zatvora u Beogradu, poznat kao CZ. Tamo se molio i maksimalno zadržao, koliko god je bilo dozvoljeno. Inače, u pritvoru se često moli i neprestano priča o svojoj ćerki. Ističe uvek da je jako religiozan i da mu je navodno lakše kada se moli. I dalje negira da ima bilo kakve s Jeleninim ubistvom” Ostatak teksta pročitajte ovde.