Showbizz

Znate li ko je pevačica sa slike? NAJBOGATIJA na estradi, KLADIMO se da nikada nećete pogoditi…(FOTO)

U današnjem tekstu ćemo za vas imati jednu veoma interesantnu priču koja će vas definitivno zainteresovati.

Naime, vraćamo se u prošlost i pričat ćemo o estradnoj sceni iz prošlog stoljeća, koja je tada bila itekako popularna. Koliko su tada zapravo pjesme ovih umjetnika bile slušane govori i podatak da pojedine pjesme slušamo čak i danas, a moguće da će ih slušati i naši potomci 50 godina kasnije.

Pjevači i umjetnici iz tog perioda danas žive na jaslama stare slave, pa tako recimo jedna Ana Bekuta ili Snežana Đurišić i danas mogu napuniti arenu i to bez nekih novih pjesama. Također treba priznati da su one ipak danas nešto starije, ali danas za to imamo neke nove trendove. Mada, čitava ova pandemija koronavirusa sve je poremetila pa tako slabo ko objavljuje nove pjesme.

Za ovaj današnji članak pripremili smo vam jednu veoma interesantnu zagonetku, a u pitanju je slika sa naslova. Sigurni smo da jako malo vas može uopšte prepoznati ko je žena sa slike. Moguće da čak ni neki stariji ne mogu da prepoznaju ovu nekada davno poznatu pjevačicu. U pitanju Vera Matović koja je svoje zlatne godine imala na početku 80-tih kada je bila jedna od najpoznatijih pjevačica u regiji.

Ona danas ipak živi dosta puno povučenije, ne snima više pjesme i okačila je karijeru na zid. Posvetila se sada puno više svojoj porodici i gleda da sa njima provodi što više vremena može.

Da li ste vi čuli za ovu pjevačicu? Volite li slušati njene pjesme? Koja pjesma vam je omiljena?