Novo Vijesti

Zlatko iz Gruže digao CELO SELO na noge: Pečenje je bilo isečeno, gosti tu, SVADBA U PUNOM JEKU – a onda je mladu snašao NEVIĐENI UŽAS! (foto)

Priča koju vam danas donosimo dolazi iz sela Česrtin koje se nalazi u blizini Gruže a u kojem je u subotu trebalo da se održi vjenčanje između Jane i Zlatka koji su se oboje primakli već i svojim četrdesetim godinama i odlučili su da stanu na ludi kamen.

Međutim do vjenčanja nije došlo jer je Zlatko koji je inače rođen u Bihaću pobjegao noć prije a sve zbog svađe do koje je došlo između njega i rodbine njegove buduće žene. O ovome se već danima priča u cijelom kraju koji se nalazi u blizini manastira Kamneac koji je zadužbina despota Stefana Lazarevića.

Janina baba je za medije ispričala kako Jana živi u Beogradu ali je često sa drugaricama dolazila u svoje rodno mjesto pa je tako odlučila i da svoju svadbu napravi upravo ovdje. Pripreme su obavljene, kupljeno je piće, pečenje je već bilo isječeno, stigla je i hladnjača a i i cvjetni aranžmani. Svatovi su odavno dobili pozivnice i gosti su već tri dana prije same svadbe počeli da pristižu. Jana i Zlatko su spavali u babinoj kući a u petak su obukli i narodno ssvadbeno odijelo i htjeli su tako i da se slikaju.

Međutim oni se nisu vraćali cjeli dan i svi su se već bili zabrinuli što ih nema. Ipak na dan vjenčanja baba je počela da se sprema a onda joj je došao drugi unuk i pitao je zašto to radi. Ona mu je rekla da se sprema za svadbu a on joj je odgovorio da od vjenčanja nema ništa jer je rano ujutro mladoženja otišao. Ostatak pročitajte