Novo

Živi sasvim izolovan u ŠTALI, zbog bolova je prikovan za invalidska kolica: Tužna SUDBINA čuvenog glumca

U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu jako zanimljivu priču , a koja se u ovom trenutku dešava negde u svetu . Naime , od trenutka kada je internet postao zastupljen kako kod nas , tako i svet , krenule su da niču društvene mreže jedna za drugom. Upravo zbog njjih danas imamo priliku da svakodnevno posvedočimo raznim događajima i dešavanjima ,te nas na mnoge načine dosta toga iznenadi.

Ljudi se više ne ustručaju da svoja dešavanja prenesu javno , dok postoje i oni kojima je preko glave svega , te su se povukli iz bilo čega. Upravo to je uradio i popularni glumac Robi Koltrejn , koji je se od kako je pre deset godina snimio poslednji deo Hari Potera , odlučio da se povuče iz javnosti , te više uopšte en izlazi iz kuće , te ga niko ne viđa.  Komšije su jednom prilikom istakle da ga šposmatraju kao vituelnog zarobljenika , te koji ne izlazi iz štale koju iznajmljuje . Naime , njegove komšije su istakle da on već dugi vremenski period vodi borbu sa bolovima u kukovima , a koji su doveli do toga da postane prikovan za kolica.

– Nisam ga video od privatne večere pre nekih pet godina ili možda više. On jednostavno ne želi više da bude deo zajednice. Potpuno se udaljio. To je jako tužno. Nažalost, nije baš ni najsrećnija osoba. Svaki put kad smo domaćini humanitarne akcije, pozovemo ga. Njegovo ime je uvek na listi, ali odgovor koji uvek dobijemo je – ne – rekao je njegov stanodavac Edmonston. Ostatak teksta pročitajte ovde.