Zanimljivosti

ZIMI SE VEŠ SUŠI DANIMA I USMRDI SE: Evo kako da ga BRZO OSUŠITE KAO DA JE LETO – žena otkrila KUĆNI TRIK!

U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva tema, koja je definitivno veliki problem, pogotovo u zimskom periodu kao što je sada trenutno slučaj. Naime, kao što i sami možete da vidite po današnjem naslovu govorimo o sušenju veša u kući koj ije definitivno jedan veliki problem. Naime, jako veliki procenat stanovništva na Balkanu nema mogućnost da kupi sušilicu za veš. pa je tako prinuđena da suši veš gde stigne. 

Onaj ko ima grejanje u kući poslaže vlažan veš na radijatore, što je i više nego velika greška, pogotovo kada se spava u to j prostoriji. Onda se tokom noći udiše vlažan vazduh sa veša koji ima aromu deterdženta i omekšivača što definitivno nije dobro po naša pluća. 

Onda se ljdi i dalje snalaze pa veš kačaju po vratima i improvizocvanim sušilicama po stanu, pa onda ni to nije rešenje. Još ako je mal stan ili kuća a ima više članova porodice, onda je definitivno gungula za pamćenje. Mi vam danas donosimo jedan i više nego koristan trik, kako da osušite veš u kući, baš kao da je leto u pitanju. 

Naime, ova gospođa je na tik toku pokazala svoj mali trik, koji je pregledan preko 160.000 puta do sada. Ona je naime pored radijatora raširila žicu za sušenje veša i na nju je prostrla svoj veš. Nakon toga je celi veš prekrila sa ćaršafom koji je zabola za radijator, tako da je napravila faktičku “krov” iznad veša. Em se osušio jako brzo, em njegova isparenje nisu išla po celoj sobi. Vaša mišljenja?