Novo Vijesti

ŽIKA JAKŠIĆ PUKAO OGROMNU CIFRU NOVCA DA BI BIVŠOJ RENOVIRAO STAN: A KAD TEK ČUJETE KOLIKU ALIMENTACIJU PLAĆA, neće vam biti dobro!- PRAVA GOSPOĐA, I POSAO JE NAPUSTILA, ŽIVI NA NJEGOVOJ GRBAČI (FOTO)

Žika Jakšić j jedan od najpoznatijih voditelja i muzičkih producenata u Srbiji koji je postao zaštitni znak Grand produkcije skoro kao i sam Saša Popović. Poznato je da je on tvorac muzičkog takmičenja  Nikad nije kasno koje je u kratkom roku steklo naklonost gledalaca a kada je uopitanju njegov privatni život Žika je sedam godina bio u braku sa 24 godine mlađom kolegicom, Dajanom Paunović sa kojim ima i sina Dušana.

Njih dvoje su jedan od rijetkih priimjera kako ljudi i nakon razvoda mogu ostati u dobrim odnosima a izvor koji im je blizak kaže da žive kao da se i nisu razveli. Naime oboje imaju kuće na Bežanijskoj kosi i stalno se čuju telefonom i viđaju te zajednički brinu o svom sinu. Dajana nijednu odluku ne donosi bez da se savjetuje sa Žikom a nedavno je renovirala stan i sve troškove je platio upravo Jakšić.

Cijeli projekat je koštao deset hiljada eura ali on nije žalio i svojoj bivšoj supruzi je ispunio svaki hir. Dajana je prije četiri mjeseca dala otkaz na TV Pinku gdje je vodila emisiju Svitanje i potpuno se posvetila sinu. Nije ni čudo da može sebi da priušti da bude nezaposlena kada Žika na ime alimentacije svaki mjesec uplaćuje nevjerovatnih pet hiljada eura.

Žika ne krije koliko poštuje svoju bivšu suprugu koju smatra divnom damom i majkom. Ovako se ponaša pravi džentlmen i otac  a ne kao većina razvedenih očeva koji svojoj djeci ne žele da plate ni 100 eura alimentacije mjesečno. Šta vi mislite o ovome?