Novo

Zgodniji čak i od Vujadina, sin kontroverznog biznismena kog svi znate: Pogledajte ko je bio Mirkina najveća ljubav pre braka (FOTO)

I danas se za vas dotičemo ejdne jako dobro poznate glumice , a koja je često tema brojnih medija , kako zbog uspeha u svojoj karijeri , tako i zbog privatnog života. Naime , kada je reč o privatnom životu Mirke Vasiljević , ona je kao jako mlada bila u ljubavi sa sinom kontraveznog biznismena Dragoslava Kosmajca , a njihova veza je tada skrivana od očiju javnosti.

Mirka je sada u braku nekoliko godina , a muž joj je popularni fudbaler Vujadin Savić , te imaju čestvero predivne dece , ali inače je neko ko retko iznosi detalje iz svog privatnog života u javnost , te svakako sve što uspije da drži u tajnosti , ona to i čini. Inače je važno napomenuti da je ona jedna požrtvovana majka i supruga , te da sve svoje obaveze poslovne i privatne prirode usklađuje , a i ona je jako često u instransvu . Međutim , ono u šta javnost je manje upućena jeste njen život prije Vujadina.

Dakle , nakon što je postala punoletna , prelepa glumica je uplovila u ljubavni odnos sa Lazarom Kosmajcem , a sa kojim je se upoznala u privatnoj školi koju su oboje pohađali. Nekoliko meseci su proveli u ljjubvanom odnosu , koji je bio dosta turbulentan , a potom su odlučili da je najbolje da svako krene svojim putem , a ona je ubrzo upoznnala Vujadina, te sa njim zasnovala porodicu. – Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno – rekla je glumica na pitanje o Lazaru.