Novo

Ženu rastrgao medved, istražitelji došli do JEZIVOG OTKRIĆA: Zver razvila predatorski instikt, evo šta ju je PRIVUKLO!

Kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku današnjeg članka pišemo o jednoj temi koja je šokirala sve one koji su je pročitali, a radi se o napadu medvjeda. Naime, takve i slične priče imali smo priliku do sada više puta da pročitamo, a većina njih nažalost završavala se kobno, dok oni koji su nekako uspjeli da prežive imaju velike posljedice.

Priča koju vam donosimo u nastavku nam dolazi iz Kalifornije, a radi se o jednoj ženi koju je prošle godine nasmrt rastrgao grizli medvjed u Montani, i ona je ustvari bila žrtva veoma rijetkoj predatorskog napada medvjeda, koji je vjerovali ili ne navikao da traži ljudsku hranu., Medvjeda su najvjerovatnije privukli mirisi koji su dolazili iz blizine njenog šatora, a koji su ostali od nedavnog piknika koji se održao povodom Dana nezavisnosti, a ovo su inače saopštili zvaničnici za divlje životinje.

Njeno ime je Lea Dejvis koja je imala 65 godina, i koja je iz Čika, a koju je medvjed izvukao iz šatora 6.jula rano ujutru, u malon gradu po imenu Ovadno, koji se nalazi duž obale rijele Blekfut. Samo sat vremena prije napada, medvjed je prišao šatorima u kojima su Lokan i par iz Teksasa kampovali, a ona se probudila se uz ogromnog medvjeda koji joj je prišao toliko blizu nje da je čula njegov dah. Ostatak teksta pročitajte ovde.