Novo

Ženi u GRČKOM letovalištu stigla kazna za parkiranje: Umalo se ONESVESTILA od iznosa, ovo zvuči nemoguće!

Još jednu priču vam donosimo sa jedne od omiljenih destinacija za ljetovanje kada su u pitanju građani Srbije, a riječ je o Hrvatskoj. Srbi već godinama idu na hrvatsko primorje gdje uživaju u toplim ljetnim danima i tu provode svoje godišnje odmore, a pored Hrvatske moramo da kažemo da su tu još Crna Gora, Grčka, a poslednih godina i Turska.

Kako ste po naslovu mogli da zaključite riječ je o jednoj ženi koja se našla u jednoj veoma neobičnoj situaciji, a sve ovo desilo se u Grčkoj. Naime, radi se o tome da je opština Rodosa, od ove žene tražila da ona plati kaznu za parkiranje od vjerovali ili ne čak 6.648.444 evra. O ovoj situaciji prije nekoliko dana pisale su čak i lokalne novine, a ovaj račun za isplatu ovoj ženi uručen je u junu mjesecu, koji iznosi više miliona eura. Ova žena je otvorila kovertu ne znajući šta se u njoj nalazi, a kada je pročitala i vidjela cifru koju je morala da plati, umalo se onesvijestila.

Ona je odmah otišla u opštinu da plati kaznu, pa je uposlenici pokazala parkirnu kartu, i rekla joj da neće moći sve da plati sa karticom, nego da bi htjela da plati gotovinom. Naime, ispostavilo se da je ovo bila šala, i odnosila se na napomenu da sve kazne veće od 100 eura moraju da se plate karticom. Kada je zaposleni vidio iznos bio je šokiran, te je ovu ženu uvjerio da je riječ o greški, i da ne mora da plati toliki iznos. Oni nisu bili sigurni kako je to moglo da završi u sandučiću kod nje, ali vjerujemo da je ona odahnula kada je saznala da je riječ o nečijoj nesmotrenosti, i da nije prava kazna, te da ne mora da plaća toliki iznos.