Novo Vijesti

Žene su sekle vene za njim, bio je MEGA popularan, a onda je NESTAO KAO DA JE U ZEMLJU PROPAO!: Sada je otkrivena ISTINA, niko ne veruje… (FOTO)

Jedan od pooznatijih voditelja u Srbiji je bio Tihomir Tepić koji je vodio popularnu emisiju Grand parada zajedno sa svojom kolegicom Draganom  Katić. U to vrijeme ovo je bila najgledanija zabavna emisija na ovim prostorima a onda je ovaj popularni voditelj jednostavno nestao i oni koji nemaju kablovsku televiziju ga od tada nisu ni vidjeli na malim ekranima.

Tihomir  nije završio žurnalistiku kako bi se dalo pomisliti obzirom na posao kojim se bavi nego je diplomirao na fakultetu za oblikovanje i dizajn tekstila. Mnoge će možda iznenaditi da on i dalje radi kaoi voditelj na Grand televiziji a vrlo rijetko se pojavljuje u javnosti i medijima a sam je objasnio i zašto je to tako.

On smatra da mu pojavljivanje u tabloidima i pominjanje njegovog imena neće donijeti novac niti će platiti njegove račune i kaže da je to shvatio odmah na početku svoje karijere i da je tada odlučio da se neće puno eksponirati u javnosti te da ne želi da bude glavna tema nekih tračeva.

Poznati voditelj svoje slobodno vrijeme provodi van grada u prirodi jer želi da se udalji od vreve velegrada i svih naprednih tehnologija koje su u mnogome naš način života promijenili i postali smo ovisni o njima. Tihomir kaže da mu je ponekad i mirni Novi Sad previše užurban za njegov ukus pa onda ode na salaše ili u neko etno selo i tamo se izoluje da bi se sačuvao od stresa. Ponekad i sam sebe naziva pravim penzionerom alito je njegov način da  se opusti.