Zdravlje

ŽENE POLUDELE ZA DANSKOM DIJETOM: Traje samo 13 dana, A SKIDA 13 KG – objavljen DETALJAN JELOVNIK ZA SVAKI DAN

Jedan od gorućih problema u današnje vreme je svakako gojaznost u celom svetu. Ljudi su jednostavno u velikoj žurbi, tako da jedu šta god stignu. Tokom zime, kada imamo jako puno praznika jako puno se jede, i jednostavno ne možete preskočiti silne dobre i masne obroke, a kolača ima na svakom koraku. Zato već sada treba krenuti sa nekim dijetama i dovesti u red svoje telo. Mi vam tako donosimo dijetu, koja je itekako cenjena kod žene, azove se danska dijeta.

Evo kako ide, traje punih 7 danal preskaču se kalorije, i sadrže samo 3 obroka na dan. Prvog dana za doručak ide šolja crne kafe, kocka šećera ili kašikica meda. Što se ručka tiče, skuvajte dvoje tvrdih jaja, 400 g barenog spanaća, 1 paradajz. Za večeru pojedite 200 grama posnog mesa u kombinaciji sa zelenom salatom i sokom od limuna. Za drugi dan, doručak je isti kao i prvog dana, za ručak ide čaša jogurta i 200 grama šunke, a za večeru 200 g bifteka, zelena salata začinjena maslinovim uljem i limunovim sokom.

Trećeg dana doručak je isti uz dodatk jednog tosta, a za ručak ide zelena salata, mali komadić pršute i 2 kuvanih jaja. Za večeru ide jabuka, paradajz i komad celera. Došli smo i do četvrtog dana kada je za doručak isto kao i treći dan, ručak je malo oskudniji čaša jogurta i 200 ml sveže ceđenog voćnog soka. Za večeru uzmite rendanu mrkvu, jaje i 250 grama voća. Petog dana za doručak isto, ručak ide 200 gramaa kuvane ribe a za večeru 200 g junetine dinstane na puteru sa 1 korenom celera. Ostat dijete pročitajte ovde.