Zanimljivosti

ŽENE JE PLJUJU, A MUŠKARCI ZAVIDE NJENOM VERENIKU: Ovakvu ženu bi poželeo svaki Balkanac!

Emili Sanders (24) i Džejms Preston (24) su mladi par koji živi zajedno sa svoje dvoje djece u jednom domaćinstvu u Velikoj Britaniji.

A po čemu su to oni posebni? Emili svojim izjavama diže pritisak ženama a muški to uveliko odobravaju. O čemu se radi?

Emili je mlada majka dvogodišnjeg Elija i šestomesečnog Finlija, ima sasvim dovoljno posla oko dvoje male djece ali ona obožava da čisti i pere po kući tako da njen radni dan počinje ujutro u 7 i završava naveče u ponoć.

A ono što ona naročito podvlači je da njen partner nema potrebe da bilo šta čisti ili posprema, zato je ona tu. Tako da mlada mama definitivno ima mnogo posla u domu.

“Kućni poslovi nisu njegov posao. Ja sve radim sama – ustajem u sedam sati i stajem tek u jedan iza ponoći, kada sve završim. Kuham, čistim, usisavam, brišem prašinu. Džejms radi i mislim da ne mora još i kod kuće da radi jer je iscrpljen kada se vrati s posla”, objašnjava ona svoj stav.

Emili je prije rođenja djece takođe bila zaposlena, ali su zajednički odlučili da ona da otkaz i da se posveti brizi o bebi i kući.

“Ne kritikujem majke koje su zaposlene, ali mislim da je za djecu kada su im majke kod kuće “, smatra ona.

Emili inače želi postati advokat, pa svako veče od 23 sata odvoji malo vremena za učenje.

U međuvremenu,većinu dana provodi u vrtlogu čišćenja, slaganja igračaka i pranja veša jer želi da je kuća čista kada se Džejms popodne vrati sa posla. Ono što Džejms radi kako bi joj pomogao je da on sprema večeru jer inače voli da kuha.

Ostatak teksta OVDJE