Showbizz

ŽENA ŽELJKA MITROVIĆA POSLALA JOVANI JEREMIĆ PORUKU U PO EMISIJE UŽIVO: Voditeljka objavila prepisku, ŠOK! (FOTO)

U današnjem članku sa kojim otvaramo novu radnu nedelju govorimo o super popularnoj TV voditeljki Jovani Jeremić, koja jednostavno živi za to da se nađe u epicentru dešavanja u Srbiji. Jednostavno kada prođe bar par dana da se o njoj nešto ne piše, ona uvek nađe načina da dođe do naslovnica.

Jako dobro se zna da je njen privatni život trpeo, što je dovelo do toga da ode sa happy TV-a, a kako je tada izjavila svoju devojčicu koja danas ima punih 10 godina, viđala je tek sa vremena na vreme. Sve se to naravno odrazilo i na njen privatni život, tako da je pre izvesnog vremena rekla da se rasstaje od svoga supruga. što mnoge i nije baš toliko iznenadilo.

Ona je rekla da je glavni razlog njihovog razvoda što su im se životni ciljevi udaljili, jer je njoj definitivno posao definicija broj jedan. Mnogi i razmeju njenog muža koji ju je trpeo baš tolike godine. Ona je sada na Pink TV-u i već po njenim jutarnjim programima se itekako može videti da će biti i više nego veliko pojačanje za rućičastu televiziju.

Sada je u sred emisije otvorila svoj Instagram nalog, te pokazalaa stori koji je postavila supruga Žečljka Mitrovića, na kojem je bila njena slika na kojoj je pisalo “Samo rokaj”. Jovani je to svakako imponovalo pa je morala odmah da pokaže svojim gledaocima kakvu samo ona ima podršku od menadžmenta ove televizije. Vaša mišljenja o Jovani Jeremić? mislite li da ipak ona malo preteruje sa svojim poslom?