Novo

ŽENA OČAJNA ŠTO JE POMOGLA IZBEGLICI: Pružila sam joj dom, a ona mi ukrala muža!

Kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku vam donosimo jednu veoma zanimljivu ali i poučnu priču, koja vam može biti itekako dobra lekcija u životu. Naime, sve nas ili većinu su roditelji učili da budemo dobri i humani, i da uvijek pomognemo onome ko se nađe u nevolji, pa tako svjedočimo raznim humanim pričama koje su se desile širom svijeta. Međutim, priča koju vam mi donosimo u nastavku baš i nije imala sretan kraj, a evo i zašto.

Žena po imenu Lorna Garnet, majka troje djece u svoj dom primila je jednu mladu djevojku koja je pobjegla iz Ukrajine u kojoj bukti rat evo skoro tri mjeseca. Ali Lorni se desilo nešto sasvim neočekivano, pa je ona odlučila da britanskim medijima ispriča šta joj se to desilo. Naime, kako je ona rekla, njoj je djevojka kojoj je ona pomogla i kojoj je pružila ruku, na kraju otela muža koji je sa mladom Ukrajinkom otišao ne gledajući nazad i bez ikakvog razmišljanja.

Naime, on sada planira zajednički život sa ovom djevojkom za koju je rekao da je ona žena njegovog života. Cijela ova priča počela je u martu kada je mlada djevojka Sofija Karkadim, koja ima 22 godine, i koja je pobjegla iz Ukrajine zatražila pomoć, kao i milioni drugih njenih sugrađana. I tako gledajući ogromne kolone ljudi kojima treba pomoć, Lorna je odlučila da nekome od njih pruži utočište u svojoj kući, a ubrzo nakon što je dobila britansku vizu, Sofija je stigla u njihov dom. Ostatak teksta pročitajte ovde.