Novo Showbizz

ŽENA JE IZGUBILA 100 KILA! Bojana Stamenov pokazala svoj NOVI IZGLED: Transformacija koja je sve IZNENADILA! Ljudi u čudu gledali na plaži u nju…(FOTO)

Imamo puno osoba koje su tokom početka svoje karijere bila mnogo debele i krupnije, ali su nakon jednog perioda radile na sebi, pa su na kraju uspjele da dovedu svoju liniju u red. Kao prva od njih je to uradila jeste popularna Adel, koja je prodala preko 200 miliona nosača zvuka do danas, uspjela je da smrša punih 89 kilograma, i njena je promjena mnoge šokirala.

Poznata crnogorska pjevačica je Kristinja Todorović koja je pjevala u Zvezdama Granda, koja je na samom početku takmičenja imala preko 120 kilograma, a onda je na nagovor svoje mentorke u takmičenju Marije Šerifović odlučila da ode na smanjenje želudca, te sada izgleda više nego dobro, a Saša Popović joj je obećao operaciju želudca i nakon toga zatezanje kože nekad na jesen.

Danas mi pišemo o pjevačici Bojani Stamenkov koju smo imali priliku da upoznamo u borbi za pjesmu Evrope kao jednu bucmastu ženu, koja se lijepo nosila sa viškom kilograma. Ali, ona je s vremenom shvatila da to mnogo utiče na njeno zdravlje, te je ona odlučila da ipak malo mora da poradi na sebi, a prvi rezultati su bili mnogo vidljivi na njenom Instagram profilu.

Pjevačica je osim lijepe linije pokazala i svoju novu boju kose, sada je plava, a ovo ide savršeno uz njene oči. Koje je vaše mišljenje o njenoj transfromaciji? Napišite nam u komentar mišljenja..