Novo Showbizz

ŽELJKO SAMARDŽIĆ SKRHAN ZBOG SMRTI NESUĐENOG ZETA Pevač ne može da dođe sebi, uspeo da izusti samo ovo

Poznati srpski di džej Igor Garnier je iznenada preminuo sinoć u 31. godini života u toku treninga u Vašingtonu.

Igor je bio više od sedam godina u vezi sa Minjom, koja je kćerka popularnog pjevača Željka Samardžića. Igor je radio i na njegovim pjesmama, a pojavljuje se kao maneken u njenom spotu za pjesmu Budući moj.

Kada je saznao za ovu tragediju, Željko je doslovno bio skrhan bolom.

– Čuo sam i jako mi je žao zbog Igora i cijele njegove porodice. Od kada je otišao u Ameriku nismo imali kontakt i ta tužna vijest me je zaista iznenadila. Neka mu je laka zemlja i pokoj duši, pamtiću ga kao jednog divnog momka i jednog odličnog muzičara – rekao je Željko.

Moramo podsjetiti da je ovaj talentovani muzičar iz novobeogradskih blokova godinama živio u Americi, a kako je za srpski Kurir potvrdio njegov prijatelj, Igor je samo pao kao pokošen u teretani, hitna pomoć jeste došla nevjerovatnom brzinom, ali, nažalost nije mu bilo spasa. Kada su doktori došli na lice mjesta, mogli su samo da konstutuju smrt ovog muzičara. Kako se saznaje prema nezvanićnim informacijama, mladom umjetniku je najvjerovatnije srce stalo.

Od ovog talentovanog momka se oprašta sada cijela Srbija, i svi prijatelji i porodica, koji još uvijek ne mogu da vjeruju da se to njemu desilo.