Showbizz

ZBOG OVOG SNIMKA ARKAN JE BIO IZUZETNO LJUT I GNEVAN NA CECU! Sada je taj video dostupan celom Balkanu! Nije to smela da uradi… (foto/video)

Jedan od najpoznatijih parova na prostorima bivše jugoslavije Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović i dan danas izazivaju lavinu komenatara i temu su pisanja brojnih medija. Njihova ljubav je bila izuzetnospecifična. Ceca je bila na početku svoje karijere, dok je Arkan bio u usponu što se tiče kriminala i povezanosti za podezmljem.

 

 

Važio je za tadašnjeg vođu i komadanta podzemlja, a postao je i izuzetno “popularan” u Srbiji radi svojih bistvovanja i djelovanja na prostorima Bosne i Hercegovine, gdje su počinenjeni brojni zločini protiv civilnog stanovništva.

Arkan je u svom odnosu sa Cecom bio izuzetno posesvivan i ljubomoran, te je poznata i priča da ju je kaznio na način da je obrijala svoju glavu. Arkan je bio prisutan pored Cece na svakome koraku i pomno je pratio svaki njen korak, ako nije on bio prisutan imao je svoje ljude koji su pratili pomenutu pjevačicu.

 

 

Ceca je glumila u filmu “Nečista krv”, a zapravo jedan detalj iz ovoga filma je postao tema pisanja brijnih medija. Naime Ceca je trebala da snimi scenu koja je bila provokativna i ekspilicitnog sadržaja, no Arkan je prisustvovao snimnju i nije dozvolio da se te scene objave, već su morale biti izbrisane.

 

 

Koliko je on bio posesivan i ljubomoran, govori i podatak da brojni glumci na snimanju nisu željeli da imaju bilo kakav kontakt sa Cecom, već su gledali da odrade scenu sa snimanja te da se udalje od nje. Jedan od glumaca je bio i  Rade Šerbedžija koji nije dozvoljavao bilo kakav kontakt Arkana i Cece sa njim.