Zanimljivosti

Zbog nje Crnogorci sline na sve strane: Ona je jedna od najljepših odbojkašica na svijetu, a muškarci zbog njene ljepote ostaju bez riječi

Kada gledamo filmove, serije u kojima imamo i ženske likove, očekujemo nekako prećutno da su te glumice ljepotice. Ili ako pratimo neke modne revije, reklame za različite proizvode onda naravno, želimo vidjeti lijepu osobu koja reklamira i pravi promociju za neki proizvod.

A to nije samo danas tako, oduvijek je ženska ljepota bila zanimljiva ljudima, slikari su uvijek birali lijepe žene za modele, uvijek su se lijepe žene isticale po svojoj ljepoti svejedno čime se bavile.
Danas je puno ljepotica, prirodno lijepih žena ili onih mladih žene pa i djevojaka koje dodatno rade na svom izgledu. I ne radi se samo o tretmanima lica i kozmetičkim pomagalima.

U doba kada je prezentacija svega daleko brža i lakša zahvaljujući društvenim mrežama, možemo naći na netu brojne ljepotice ali naravno, nismo ni sigurni koliko su stvarene te fotografije a koliko su potpomognute raznim filterima. A jedna prava, prirodna ljepota, bez umjetnih dodataka i filtera je jedna – sad iznenađenje jer nije glumica – jedna sportistkinja.

Tatjana Bokan je crnogorskska odbojkašica, igra veoma dobro ali ono što još više ostavlja publiku bez daha je njen izgled. Svaki put kada je utakmica, ona uživa na sportskom terenu, daje sve od sebe za svoju ekipu i uživa u ovacijama publike a da pri tome ne obraća pažnju na poglede pune divljenja koje joj upućuje muški dio publike.

Sama kaže da je već odavno navikla na to da je sva pažnja usmjerena na nju, što zbog izgleda što zbog igre. Zbog svega toga , njena popularnost je prilično porasla ne samo u u Crnoj Gori, nego i u region. A svakako je dobro lice i za reklame pa se u zadnje vrijeme Tatjana bavi i manekenstvom . Sama kaže da joj je to interesantno i da rado pozira ali je njena prava ljubav ustvari odbojka i da je, kada je na terenu, najsretnija. Evo nekih njenih fotografija sa Instagrama, samo neke za koje smo smatrali da su najinteresantnije pa pogledajte, kako vam se sviđaju.