Novo Vijesti

Zatekao ženu s ljubavnikom u kolima: ONO ŠTO JE URADIO NE MOŽETE NI ZAMISLITI, OVO JE NAJLUĐA STVAR ZA KOJU STE ČULI!

Ljubavne prevare su danas postale skoro normalna stvar i glavni su razlog za porast broja razvoda u cijelom svijetu. Postojanje interneta i društvenih mreža je pomoglo mnogima da  bez velikog rizika stupaju u veze sa potpuno nepoznatim ljudima a nakon nekog vremena počnu i da se viđaju iza leđa svojih partnera.

Naravno da moraju biti jako spretni da bi sve sačuvali u tajnosti a kada je u pitanju mjesto na kojem se krišom sastaju moraj biti jako snalažljivi i maštoviti. Slučaj koji vam danas donosimo se desio u okrugu La plata kada je muškarac star 38 godina pratio svoju suprugu i uhvatio je u preljubi sa drugim muškarcem u njegovom autu.

On nije mogao da podnese ljubomoru i pomiženje i uzeo je pištolj i pucao u ljubavnika što se može lijepo vidjeti i na nadzornoj kameri koja se nalazi u blizini. Na svu sreću tu je bilo još prolaznika koji su odmah pozvali policiju i hitnu pomoć koja je ranjenog ljubavnika prevezla u bolnicu gdje je odmah operisan i ljekari su uspjeli da izvade metak i sada je u stabilnom stanju.

Prevareni muž je uhapšen i nad njim se vrši kriminalistička obrada a u pretresu njegove kuće su pronađena još dva pištolja i municija. On je rekao da je planirao da puca u svoju ženu ali mu je od bijesa pao mrak na oči i nije dobro vidio pa je upucao svog suparnika. Da li će mu ovakvo objašjenje pomoći na sudu prosto sumnjamo ali ostaje da se vidi kada počne suđenje.