Novo

Zasmejavao je sve oko sebe, a život je OKONČAO samoubistvom: Ovo su detalji TRAGIČNOG kraja glumca (FOTO)

Glumac , čij je smrt šokirala javnost bio je Robin Vilijams , a koji je preminuo u svojoj 63oć godini života , te je se dosta komentariisalo da je po stare dane podlegao svojim porocima. Naime , mnogi se drže toga da je sebi život oduzeo u sred depresije , a po prvi put je njegova udovica progvorila o tome od čega je preminuo.

Naime , zasigurno je se svet ujedinio u jednoj stavku nakon njegove smrti , a to je da je važio za jednog od najbrilijantnijih umova , te su komičari jasni da se na sceni nije pojavio neko ko je iznosio orginalnije šale. Tako je ejdnom prilikomm njegova udvoica ispričal : – Lekari su pričali sa mnom nakon autopsije i pitali me da li sam bila iznenađena kada sam saznala da je Robin imao ta levi tela u celom mozgu i kičmenoj moždini. Nisam znala ni da su ta tela prisutna. Međutim, to mi je dalo objašnjenje za njegovo ponašanje. Očigledno , neka strana tela su mu se infiltrirala u mozak. To je imalo smisla – kaže ona.

– Robin i ja smo obožavali da idemo u muzeje. Bio je lud za istorijom, kao ja za umetnošću. Ljudi su pretpostavljali da on stalno glumi dvorsku ludu, da je isti kao i na sceni. Nikad se ne bih udala za takvog čoveka. Na sceni je bio jedno, a kod kuće je bio tih, uvek u razmišljanju, intelektualac. Komika, stend-ap i gluma su mu bili posao, ne ličnost – kaže njegova udovica. Ostatak teksta pročitajte ovde.