Showbizz

“Zarađujem više od polovine Srba! Što da dam 2.500 dinara, kada mogu 1.000? E NIJE ME SRAMOTA” Izjava srpske pevačice o siromaštvu izazvala polemiku

Opšte je poznata činjenica da naši estradni umjetnici jako dobro zaražuju, istina zadnja godina nije bila dobra baš za nastupe zbog svih ograničenja koje je donijela pandemija sa sobom, ali inače su po svojim nastupima zaraživali brda para.

Naravno da žive i luksuznijim životom, kupuju skuplju odjeću i obuću,bijesna auta i skupocjene vile.

Neki se baš i razbacuju pa to stalno iznose u javnosti ali ne i ova naša pjevačica. Zlata Petrović je jako dugo na sceni, pjevala je hitova i hitova, odradila svadbi i drugih slavlja da ni ona sama sigurno ne zna koliko. A imala je buran život, prvi puta se udala sa 14 godina a kasnije je imala još tri braka. A kako danas vodi računa o novcu rekla je u jednom intervjuu:

“U mladosti sam živjela teško, zato cijenim novac i znam njegovu vrijednost. Skromno živim iako zarađujem sigurno više nego polovina Srba ali i dalje kupujem stvari kada na sniženju. Zašto da kupujem deterdžent koji košta 2.500 dinara na redovnoj cijena, bolje da sačekam da bude u ponudi pa da ga kupim za 1.000 dinara. Pratim akcije cijena na reklamama na televizoru i kada vidim da je u ponudi nešto što koristim , skoknem do prodavnice i kupim to” – bila je iskrena Zlata Petrović u izjavi za “Srpski telegraf”.

Naravno da je bilo komentara na ovu njenu izjavu, jedni su se složili sa njom i dali joj za pravo dok drugi smatraju da ona pretjeruje jer se zna kako dobro zaražuje i nema potrebu da tako štedi.
Ali, priznat ćete – štednja je uvijek pametan potez.