Novo

Zar ovo da uradi nepriznati sin? Svi šokirani gestom Devina Antonovića

U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o temi koja po mnogo čemu već godinama potresa javnost . Naime , reč je o postupku Miroslava Ilića da ne prizna svoga sina. Naime , svi su ttada osudili pevača , a pogotovo kada je stigla prvostepena presuda da Devin uistinu jeste Miroslavov sin , što je on također odbio da prihvati. Tada je u očima mnogih postao loš , te su ga svi osuđivali. Naime , Devin je svoju sudbinu kao dete koje je ostavljeno jako teško podneo . Iako ga otac nikada nije hteo da prizna , on je se godinama borio da dokaže istinu , ali i da pokaže da iako ga nije bilo u njegovom životu da je od njega napravljen snažan i ostvaren čovek.

On je danas cenjeni lekar , a sudbina ga je navela da se susretne sa dečakom od tri godine , a kojeg je otac također baš kao njega ostavio. On je u tom trenutku poželeo da ga usvoji , pa se od tada do dana danas sa svom ljubavlju brine o njemu , a dečak ga smatra ocem. – Devin brine o Ejdenu od detetove treće godine, a dečak ga zove “tata”. Biološki otac ga je napustio dok je bio beba, a majka zbog zdravstvenih problema nije u mogućnosti da se stara o njemu. On trenutno živi kod rođaka, koji nisu baš u dobroj finansijskoj situaciji, ali je gotovo stalno sa Ilićevim vanbračnim sinom.

Devin se toliko vezao za Ejdena da je odlučio da ga i zakonski usvoji – govorio je dobro obavešten izvor svojevremeno za “Informer”, a gest Devina Antonovića javnosti je potvrdila i Devinova majka istakavši da Ejdan obožava njenog sina.- Dečak obožava mog sina i zove ga “tata”, predivno je gledati ih zajedno – rekla je svojevremeno Mirjana, dok se javnost oduševila Devinovim gestom.