Zanimljivosti

Zaposleni u prodavnici optužili je za krađu! DOSPELA JE NA SUD, A ONDA JE DOŽIVELA NAJVEĆE IZNENAĐENJE I ŠOK IKADA! (FOTO)

Mi se danas fokusiramo na prodavačice koje rade po raznim marketima i prodavnicama, a kada samo vidimo koliko puno rade, kako nemaju skoro prava na godišnji odmo, a nemaju nikakve plate, jednostavno nam dođe žao takvih osoba. Međutim, oni koji drže takve objekte, jednostavno nemaju sažaljenja i cede takve osobe do krajnjih granica. Svi veliki trgovački lanci, tako rade, a da nisu takvi, jednostavno ne bi bili gde se danas nalaze.

Jako je puno takvih događaja koji se dese po prodavnicama i tržnim centrima, jer danas imamo svugde video nadzor, a tako se zapravo i kontrolišu sami radnici. Sledeći događaj se desio u Sedinnjenim Američkim Državama, gde je jedna devojka po imenu Lesli Narsi, nije mogla ni sanjati da će ući u jedan market, a da će na povratku iz njega skoro završiti u zatvoru. Verujemo da se i sami pitate kako se to zapravo moglo dessiti?

Ona je naime ušla u prodavnicu sasvim normalno, a onda je joj jedan radnik prišao i rekao da sačekaju obezbeđenje, a njoj definitivno ništa nije bilo jasno. Onda je došlo i obezbeđenje, i optužena je da je krala novogodišnje ukrase u vrednosti od oko 50 dolara-5.000 dinara. Koliko god da se pravdala, oni joj nisu verovali, te ssu odmah pozvali i policiju.

Menadžer iz Vomarta joj je zapretio da neće pozvvati policiju samo u slučaju ako plati šta ima u kolicima, a to je negde koštalo oko 200 dolara.Ona je odmah angažovala advokata, a celi proces je trajao preko godinu dana, a ona je dobila odštetu od 2,1 milion dolara.