Zanimljivosti

ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! Aleksandar je NAŠMINKAO i ofarbao svoju BAKU MILORATKU (86) iz okoline Ivanjice i pretvorio je bukvalno u divu: “ANĐEOSKI LEPA ŽENA”! Pogledajte… (VIDEO)

Jedan od poznatih srpskih frizera i šminkera Aleksandar Dramićanin nedavno je oduševio, ali i dirnuo svoje pratitelje na društvenoj mreži Instagramu kada je podelio sliku svoje bake, i to kako je ona pre izgledala, a kako je izgledala nakon šminkanja. Ovaj čovek je imao zamisao da svoju baku obraduje jednom mini transformacijom, a posle toga ona je zalistala kada su je sredile njegove zlatne ruke.

Ove slike koje je on objavio na Instagram profilu su bukvalno sve oduševile, svi njegovi pratioci su ostali bez teksta, a on je ovim dokazao kako je ustvari tako malo potrebno da svaka žena zablista i pretvori se bukvalno u jednu filmsku divu. Aleksdar je uz ovaj video snimak svoje bake objavio i tekst koji glasi: “Moja najdivnija baka Miloratka”. On je svoju baku također i ofarbao u boju meda i istako njene divne, elegantne crte lica fantastičnom šminkom, akcenat staviviši na lepe plave oči.

Sve ove slike su raspametile njegove pratioce, pa su se nizali komplimenti i oduševljenje. Neki od komentara ispod ovog videao su bili: “Kad porastem hoću da budem Mika”, “Svaka čast i za unuka i za baku, baka je preslatka”, “Jako lepa baka”, “Prelepa žena”, “Istinski lepa žena”, “Vau”, “Dama”, “Kao anđeo je”, “Oči nikada ne stare”, “Prelepa, predivna, posebna, neverovatna”.

Također, on je pre godinu dana priredio slično iznenađenje, a i tada je imao brojne pozitivne rekacije. On je tada otkrio i to da se njegova baka ofarbala po prvi put u svom životu. Koje je vaše mišljenje? Napišite nam u komentar ispdo.