Zanimljivosti

Zamolila sam muža da odvede ćerkicu u vrtić: Kad ih je moja majka videla, PROPALA JE U ZEMLJU OD STIDA

Mladi bračni parovi mogu ispričati bezbroj priča i detalja iz dešavanja sa njihovom malom djecom. Kada su oba roditelja zaposlena, onda se dobro moraju organizovati, podijeliti poslove i obaveze kako bi sve dobro obavili i postigli.

Obično dan počinje jutarnjom higijenom, doručkom, spremanjem za vrtić ii školu, pa onda razvoženje do odredišta pa onda roditelj juri na posao, a onda po podne, u povratku s posla ponovo sve isto samo u suprotnom smijeru.

Evo jedne anegdote iz života jednog para injihove djece.

Poslije duže porodiljske pause, Aliza Frajdlender vratila se na posao a prethodno su se kako će to funcionisati i ko će šta raditi. Tako je dogovoreno da će njen muž Bred morati povremeno da odvodi djecu u školu odnosno u vrtić vodi njihovu ćerku Bruklin (3) pa onda ide na posao.

Bred je bio siguran u sebe, pa šta je to tako teško, čak je bio siguran da će to bolje raditi od svoje supruge. Tako je počeo dan sa doručkom za djecu a onda razvoz-starija kćerka Lila (5) je trebala biti odvezena u školu a mlađa Bruklin (3) u obdanište.

Tamo se trebao naći sa punicom i kada je ona vidjela djevojčicu nije znala da li da se smije ili da se stidi. Odmah je napravila snimke I poslala kćerki na posao.

“Prvo je mislila da joj je Bred obukao biciklističke hlače, koje su se previše povukle nagore. A onda sam shvatila da to nije uopšte nije šorts” – prepričava Aliza.

Objašnjenje je naravno dato na mreži, Bruklin je odabrala šta će obući, tati je bilo sumnjivo to što je odabrala ali je popustio pred djevojčicinim odabirom. Mama Aliza je postavila fotografiju na mreži i dodala – Naravno, ovo uopšte nije šorts, već pelene za učenje za tutu – kaže Aliza.

Slike koje je Alize postavila na Instagramu su postale pravi hit, a sigurni smo sa će sledeći puta tata morati dobro pregledati šta je to što djevojčice žele obući ili će se jednostavno prethodno konsultovati sa mamom.