Zanimljivosti

Zamijenio je Jovanu i Srđana u jutarnjem, izazvao je žestok okršaj u studiju – van sebe poznata gošća, a Srđan i Jovana umiru od smijeha – sprema se otkaz

Voditelj Filip Čukanović je tek nedavno preuzeo ulogu  glavnog voditelja u Jutarnjem programu TV Prva , a već je uspio da ima verbalni okršaj sa jednom od gošća u programu. Ne znamo koliko mu je to pametno , jer je očito da se otkazi na televiziji dobijaju veoma lako.

 

Mnogi smatraju da Filip neuspješno pokušava da kopira Jovanu Joksimović , koja je majstor za takve stvari , i koja je na pravi način znala da isprovocira svoje goste , ali je uvijek znala koja je granica koju ne smije da pređe. Neki smatraju da je Filip u ovome slučaju pretjerao.

Gošća u Jutarnjem programu je bila doktorica Danica Grujičić , koja je pričala o trenutnoj situaciji u Srbiji ,ali se malo dotakla i zaštite okoline , te napomenula da ljudi moraju da vode računa o vazduhu kojeg udišu. Ona smatra da nije dovoljno imati informacije da je vazduh loš , već se treba znati i zašto je to tako i ko su zagađivači. Doktorica je bila čvrsta u svojim stavovima , a voditelj joj je rekao kako on misli da to nije realno. Onda ga je doktorica upitala šta on , kao novinira radi po tom pitanju , na šta je on rekao kako često izvještava o tome , na šta je ona odgovorila da o tome trebaju da pričaju stručnjaci , a ne polupismene osobe.