Novo Vijesti

Zaludela Jugoslaviju kad se SKINULA POTPUNO GOLA u filmu “Čudo neviđeno”: MUŠKARCIMA JEZICI ISPADALI – EVO kako danas izgleda, STRAŠNO! (FOTO)

Savina Geršak je bila glumica koja je naprosto cijelu državu bacila pod noge kada se pojavila u filmu Čudo neviđeno i snimila malo provokativnije scene. Ona je tada bila jedna od najljepših glumica u Jugoslaviji a film režisera Žike Nikolića je izbacio u orbitu. Nakon ovog uspjeha koji je ostvarila u svojoj državi Savina je otišla u Ameriku i tako nastavila glumačku karijeru a posljednji flim je snimila 1990.godine.

U jednom intervjuu je opva prelijepa glumica rekla kako je u svojoj glumačkoj karijeri snimila ukuipno 15 filmova a nakon uspjeha koji je doživjela ulogom u filmu Čudo neviđeno prvo je dobila ponude iz Italije odakle je otišla u Ameriku. Međutim odlučila je da promijeni karijeru i upisala je studij psihologije jer joj je to oduvijek bila velika želja.

Kaže kako je njeno visoko obrazovanje trajalo ukupno 11 godina, pet godina fakulteta i šest fgodina usavršavanja. Danas ima zvanje psihologa psihoterapeuta i otvorila je privatnu ordinacuiju u Rimu zajedno sa jednim svojim kolegom. Udata je i ima dvoje djece a ponekad na društvenim mrežama podijeli poneku fotku pa se može vidjeti da je i danas velika ljepotica.

Inače Savina smatra  da još uvijek nije završila sa glumom iako je prošlo već više od trideset godina od njenog pojavljivanja na filmskom platnu.  Ipak čak i ako nikada više ne snimi nijedan kadar scena u kojoj se pojavljuje potpuno naga u jezeru a koja je snimljena 1984. goine ostaće upisana u analima jugoslovenske kienmatografije a koja je od ove glumice napravila seks simbol. Da li ste gledali ovaj film i sjećate li se zanosne Savine?