Zdravlje

Zaboravite na odlaske zubaru: Dovoljno je samo UZETI OVA 2 sastojka i kamenac NESTAJE zauvek!

Jedan od najvećih problema na cijelom Balkanu su svakako stomatološki problemi. HIstorija i sama tradicija odlaska stomatologu u ovim krajevima sigurno je na vrlo niskoj razini, a mi smo sigurno u top 5 zemalja na tlu Europe po tome. 

Puno je straha od odlaska stomatologu, ali i ekonomske situacije, jer se vrlo dobro zna koliko košta samo popravljanje jednog zuba. Sam karijes, kao što znamo, počinje kamencom koji većina ljudi ne uzima za ozbiljno. Ali, kako vrijeme protiče, on stvara sve više problema u našoj usnoj šupljini i tada dolazi do oštećenja, pojavljuju se i veći problemi. Kako ne biste dali nekih 20 do 30 eura bespotrebno za uklanjanje i čišćenje vage, u današnjem tekstu vam donosimo sjajan savjet kako se riješiti kamenca na potpuno prirodan i totalno bezbolan način.

Povrh toga, ako često idete stomatologu i uklanjate zubni kamenac, on može oštetiti same zube, ali i ozlijediti desni, što može biti vrlo neugodno. Riješite stomatološke probleme na vrijeme, jer je vrlo moguće da će sve uticati na vaše ukupne zdravstvene probleme. Srce i zglobovi sigurno najviše pate od zubnih problema. Evo što vam treba od sastojaka kako biste uklonili zubni kamenac sa zuba, trebate samo 40 grama ljuske oraha i 250 mililitara vode. Uzmite ljusku oraha i samo je prokuhajte, poklopite i ostavite da se ohladi. Ovom tekućinom možete udobno oprati zube 3 puta dnevno. Nakon mjesec dana korištenja ove vrlo zdrave smjese, vidjet ćete da više nećete imati problema s kamencima. Napišite nam u komentarima kakvi su rezultati.