Novo Vijesti

ZABILA MU NOŽ U LEĐA, PA JOJ SE SAD OSVETIO: Lukas uzvratio udarac Prijovićki nakon dve godine, RAZIŠLI SU SE ZBOG JEDNE SVAĐE!

Jedan od najopoznatijih pjevača u Srbiji je Aca Lukas koji je pored svojih hitova kojih ima u velikom broju poznat i po svom burnom privatnom životu. I sam pjevač je više puta isticao kako je on u duši roker ali je shvatio da je novac danas u folk muzici bar kada je u pitanju Srbija i zato je i počeo da se bavi ovim muzičkim pravcem.

Aca je čovjek koji je sklon porocima i ne krije da je velike iznose novca potrošio i na opijate ali i izgubio na kocki pa je bilo situacija kada je morao da posuđuje i od kamatara. On nema problem da svakome kaže u lice ono što misli i već je nekoliko puta opleo po svojim kolegama a kako pišu srpski mediji ovih dana on likuje jer je vratio prateći bend koji mu je prije dvije godine preotela Aleksandra Prijović.

Njemu su se muzičari benda Folk hause bend vratili jer im je ponudio više novca od Brenine snajke koja navodno slabo plaća njihove usluge. Izvor koji je upoznat sa cijelom situacijom je ispričao za portal Svet da je ovaj bend pratio Lukasa preko 20 godina i da su se bili jako dobro ušemili i znali su se u dušu ali su se znali i posvađati jer bi Lukas znao iznenada i da otkaže nastup.

Oni su zato prihvatii poziv Prijovićke koja im je ponudila dobre uslove ali je problem što ona želi da nastupa samo vikendima što njima niej bilo dovoljno pa su se razišli na kulturan način. Nakon toga su stupili u kontakt sa Acom i dogovorili su ponovnu saradnju.