Kada astrolozi govore o sreći u nekom periodu, oni vide dobar položaj Jupitera.

Jarac, Bik i Djevica imaće mnogo sreće u 2020. godini i mnogima od njih će to biti najbolja godina u životu, ali sada imamo neke loše vijesti. Nekim horoskopskim znacima će 2020. godina biti katastrofalna, a u lošoj sreći dogodine će prednjačiti osobe rođene u znaku Raaka.

Jupiter će se Raaku nalaziti suprotno od Saturna, pa astrolozi savjetuju što manje rizika dogodine i upozoravaju da bi mnogo toga moglo poći po zlu. Novoj godini ne treba euforično da se raduju ni Vage, koje će imati problema tokom cijele godine, a pogotovo ljubavnih.

U ljubavi će loša sreća svoje vrhunce imati u drugoj polovini godine. Ni Ovan nema previše razloga da se raduje 2020. godini, kažu astrolozi, piše Index.hr. Site “We Mystic” Ovnovima predlaže da svoj život sljedeće godine stave na čekanje.

“Uložite minimalni napor u pravcu velikih promjena. Prevare i zamke vrlo su vjerovatne, stoga izbjegavajte finansijska ulaganja. Takođe ćete morati da razmislite dvaput prije putovanja. Bolje je ne ići negdje jer postoji šansa da se razbolite ili da doživite manju ili veću nesreću”, kažu astrolozi.

Koji ste vi znak u horoskopu? Da li ste vi među horoskopskim znakovima koji su pomenuti gore u ovom tekstu? Ako jeste, da li vjerujete u ovo što je napisano? Ili ste ipak skeptični? Napišite nam svoje dragocjeno mišljenje u komentarima.

Preporučujemo
Loading..