Showbizz

VOLELA GA KAO BOGA, NJEGOVU SMRT NIKAD NIJE PREBOLELA: Evo zašto Neda Arnerić nije rodila dete doktoru Mešteroviću!

Na području Balkana je u poslednjih par godina bilo jako puno smrtnih slučajeva ami smo se tako morai oprostiti od jako velikog broja poznatih pevača i glumaca. Jednostavno je nereallna informacija da više sa nama nisu neki pevači i gllumci uz čije pesme i filmove smo odrastali. Međutim, priroda je neminovnost tako da svakome jedan dan dođe kraj.

Veruujemo da se svi sećate velike Nade Arnerić koja je je ako tužna preminula u svome stanu od posledica srčanog udara. Nju je u stanu pronašao brat kojem se nije jevljala celo poslepodne i kaada je došao na vrata ona nije otvarala niti se javlljala na telefonski uređaj. On je odvalio vrata a u stanu je imao šota i da vidi.

Danas se navršilo puune 2 godine kako nas je napustila velika glumica. Međutim, samo godinu pre je preminuuo i njen suprug Milorad Mešterović koji je bio i predsednik Svetskog udruženja stručnjaka maksilofacijalne hirurgije. Kako prijatelji i bižnji navode ona je definitivno umrla od tuge za njim. Inače, njih dvoje su se upoznali pre 40 godina kada je on nakon što je u pozorištu odgledao njenu predstavu “Mušica” smogaop hrabrosti da joj priđe i da se upoznaju te ju je pozvao na večeru.

Kako je kasnije izjavljivala malo za medije, ona se u tom trenutku nečkalla ali je ipak na kraju pristala i nije se pokajala u svojoj odluci. Neda je rekla da je isporbala svašta pre njega, te da je znala da od njega može da dobije samo iskustvo pošto je on obišao pola sveta. NA žalost nisu imali decu, jer nije im se dalo i nisu imali sreće sa tim segmentom života.