Showbizz

VODITELJ REKAO ERI DA JE BUDALA I MATORI PERVERZNJAK! A onda se Ojdanić skinuo GO i počeo da RADI OVE STVARI PO STUDIJU! (VIDEO)

Kada je riječ o domaćoj estradnoj sceni, definitivno svi znaju da tu možemo naletiti na sve moguće.

Ima tu dosta velikih pjevača, umjetnika, pravih zvijezda. Ali i pored toga ima i mnogih talentovanih, perspektivnih i veoma mladih pjevača, koji imaju potencijala za velike stvari u budućnosti, ali isto tako ima i onih koji estradu koriste samo da se kroz razne afere i skandale proslave i steknu ime “legende” domaće muzike. Ali, ako ste pomislili na prvu, ne, danas nećemo pričati o Jeleni Karleuši.

Danas ćemo pričati o još jednoj “legendi domaće muzike”, nekome ko je doduše ranije imao nekoliko hitova, ko je bio poznat po svojim pjesmama, ali taj neko danas biva u medijima pominjan samo zbog svojih seksističkih i kontraverznih izjava, kao i postupaka koje, kako mnogi kažu, ne pristoje njegovim godinama.

Naravno riječ je o Eri Ojdaniću, čovjeku koji je sa svojim najboljim prijateljem, sada već pokojnim Borom Drljačom, zadnjih godina redovno izjaljivao neke neumjesne stvari, na granici bolesnog, pedofilnog i perverznog, obzirom da sebe vidi kao seks mašinu, neodoljivog šarmera koji bi mogao zavesti i djevojke koje su jedva punoljetne i bez problema spavati sa njima.

On je, podsjetimo se, napravio jedan nevjerovatan skandal na snimanju emisije “Press pretres”, zbog čega je na kraju bio izbačen sa snimanja. Do incidenta je došlo tako što je voditelj pomenute emisije Siniša Medić postavio Eri pitanje zbog čega ga svi nazivaju “matorim perverznjakom” zbog čega je pjevač skroz poludio. A šta je tačno sve uradio pogledajte u video klipu ispod.