Liječnici su joj rekli da će s vremenom sve biti u redu, a Victoria je nastavila imati probleme zbog svoje rijetke bolesti brade.

Ali ona i dalje vodi svoje kampanje, govori i djeluje javno. A ima rijetku bolest poznatu kao kerubizam – tako je jedan portal nedavno opisao Victoriu Wright. Istaknuli su to primjerom hrabrosti i upornosti, jer je kerubizam rijetko genetsko stanje koje uzrokuje promjene na donjem dijelu lica, obično od ranog djetinjstva.

Čak i kad je Victoria Wright bila mlada, majka je primijetila da djevojčini zubi rastu drugačije nego što bi to trebalo da bude normalno. Ubrzo nakon toga, njezinoj kćeri dijagnosticirana je rijetka bolest lica s prekomjernim razvojem vezivnog tkiva, praćena glavoboljama i bolovima u čeljusti.

Liječnici su joj prvo rekli da Victoriina brada prestaje rasti, ali njezino se stanje s vremenom samo pogoršavalo, posebno u pubertetu. Ipak, nekako se uspjela suočiti sa svojom situacijom. “Naučila sam da je najbolje da se nasmiješim kad neko počne buljiti u mene jer to ne znači odmah da on misli nešto loše”, kaže Victoria.

Život je naravno težak za nju, ali još je teži za njenog muža i njihovu kćerku (za koju ne znamo ni kako je mogla nastati, odnosno – u čemu je otac te curice ostavio svoje sjeme). Victoria međutim, da li zbog psiholoških problema ili jednostavno zbog njenog ega, misli da je – najljepša na svijetu. Vidi sebe kao potpunu normalnu, lijepu i atraktivnu “ženu”, ali realnost je uprskom svemu ipak svakodnevno šamara.

Do kada će njen muž i njena kćerka moći da izdrže vidjet ćemo.

Preporučujemo
Loading..