Novo

VIKALI KUPAČIMA DA IZAĐU IZ VODE KAD SU IH UGLEDALI! Dve ajkule vrebale u plićaku: Odjednom je voda postala KRVAVA!

I danas za vas imamo jednu zanimljivu priču, a i sami ste mogli da zaključite o čemu se zapravo radi. Znamo da su mora i okeani prepuni raznih životinja, a za mnoge od njih nikada nismo čuli. Neke od njih žive u najvećim dubinama, i skoro nikada nisu snimljene, a ribari zaista uplove u razne avanture, pa tako imaju priliku da vide mnogo toga zanimljivog.

Inače nekako se u medijima kao i društvenim mrežama ipak najviše piše o ajkulama, i njihovim napadima. Tako smo ove godine do sada imali već nekoliko priča on napadima ajkula koji su se desili, a nekako oni koji su najveći trag ostavili u javnosti jesu napadi ajkula na dvije žene u Hurgandi, poznatom egipatskom ljetovalištu, koji su se nažalsot završili tragično, a jedan od njih završio je na društvenim mrežama, i to je bilo posebno šokantno.

U nastavku današnjeg članka pišemo o jednom dramatičnom snimku koji je nastao na Floridi, a na kojem se vide dvije velike ajkule koje su došle u pličak, bukvalno tik uz jednu plažu. Ovaj snimak na društvenim mrežama podijelila je žena po imenu Kara Skoniječni, koja je sa kamerom uspjela da snimi ovu situaciju, koja se desila u subotu u poslijepodnevnim satima na plaži Neptun u Džeksonvilu. Iako nije bilo dovoljno jasno da se utvrdi koja je vrsta ajkule na snimku, i koliko je opasna, može se čuti kako jedna osoba viče drugim ljudima “Izađite iz vode!” Ostatak teksta i video snimak pogledajte ovde.