U posljednja tri dana Kristina Mandarina postala je najpopularnija žena u Hrvatskoj, ali i u cijeloj regiji se priča o njoj i njenom štandu sa prirodnim i neprskanim voćem i povrćem.

Društveni su mediji izgorili od njezinih fotografija mandarina, a ispred njenog štanda kolona kupaca bila je ogromna i ranije, a sada je još veća. Iako je morala napustiti taj posao, to joj sigurno neće naštetiti popularnosti, pogotovo na Instagramu, gdje je već prati 44 000 ljudi, a svakim danom dobija nove pratioce.

Kristina Mandarina je bila pomalo sramežljiva kada je radila na štandu, ali to definitivno nije na Instagramu. Tu sramežljivosti nema ni na vidiku.

Njezin profil prepun je njenih razgolićenih fotografija, gdje njene “mandarine” dolaze zaista do izražaja. Ovoga ljeta Kristina je pokazala sve svoje atribute u minijaturnim gaćicama i bikinijima, a na Instagramu ne propušta ni fotografiju iz spavaće sobe.

Koje su fotke najbolje? Procijenite sami:

Kristina Mandarina nije zaista djevojka koju možemo baciti kao trulo voće koje je doskora prodavala (kada mu istekne rok). Jedino možda njenim “prirodnim” grudima možda može isteći rok, hmm?

U svakom slučaju, ove slike samo pokazuju da je Kristina postala san mnogim muškarcima (jer pretpostavaljate da su od 40.000 pratioca na Instragramu većinom muškarci njena publika). Međutim, ima i nekoliko ženskih osoba, pa možemo reći da Kristina privlači oba spola.

Pristigli su mnogi šaljivi komentari vezanih za nju kao npr.

“Razvodim se od žene. SKontala je gdje kupujem voće i povrće” ili “Uskoro ćemo je vidjeti ili u Zadruzi ili u Parovima, pazite šta vam kažem”

Izvor: Dnevni Avaz

Preporučujemo
Loading..