Novo Showbizz

“VIDIM DIGLA SE FRKA OKO OVOG MALOG SADIKA” Jelena Karleuša se upravo oglasila: Ne krije koliko je bijesna, evo šta je napisala

Veliki broj medija u Srbiji ne prestaju sa linčom finaliste Zvezde Granda Sadika Hasanovića, koji se dobro plasirao u ovom takmičenju.

Uz njega je odmah stao Đorđe David, a ni Marija Šerifović koja je bila njegova mentorica nije željela da učestvuje u pljuvanju mladića.

Sada se o svemu oglasila i Jelena Karlueša, a njeno saopštenje koje je prije par minuta objavila na Instagramu možete pročitati u nastavku.

– Vidim, digla se frka oko ovog malog Sadika, svi mediji, narodi itd. I stvarno, klinac koji pjeva o ubij anju i slika se s ubi cama treba da podnese packu zbog toga što mora da shvati grešku. Veličati ubi ce je katastrofa pogotovo što je neko klincu objasnio da u tome nema ničeg pogrešnog! Ali bih molila srpske medije da ne talasaju previše, posebno ne javne ličnosti, koje ovdje pjevaju pjesme o Mladiću, a ovamo tobož osuđuju ovog klinca. Znači naš kad ubija onda je to okej, onda je heroj, branilac i okej je pjevati pjesme o njegovim krvavim podvizima, a njihov kad ubija je zločinac strašno je slikati se, pjevati mu i slično? Je l’? – napisala je Karleuša.

– S*** mi se bre od vaše mržnje, od vaših ratova, od vaših Mladića i Nasera!!! Aman bre, dokle više? 2021. godina je bre! Ne trujte nevinu djecu koja nisu zaslužila da budu zatrovana svom tom mržnjom! Ovdje bre imate pjevačice koje svojim unucima daju ime ratnih zločinaca i za prvi rođendan im pjevaju o Mladiću i ko je osudio to? Niko! Ovaj Sadik nikoga nije ubio i sigurna sam da neće nikada.