Novo

(VIDEO) ŠOK! OBRT Huso Mujić ulazi u Zadrugu 6: “Dobio sam ponudu!” A onda udario po novom Dalilinom momku, nije ih štedeo!

Huso Mujić, otac jedne od najkontroverznijih učesnica rijalitija Zadruga, Dalile Dragojević dao je ekskluzivni intervju gdje je govorio na razne teme, a onda je otkrio i to da ćemo možda od septembra imati priliku čak i njega da gledamo u najgledanijem rijalitiju. Naime, Huso je svoju kćerku osudio najoštrije za sve njene postupke u petoj sezoni, a za njenu vezu sa Filipom nije htio ni da čuje.

U intervjuu koji je dao on je otkrio da je dobio poziv da bude novi učesnik šeste sezone Zadruge koja počinje u septembru mjesecu, pa je tako on rekao sljedeće: “Ja svojoj ćerki ne mogu ništa. Ona će najverovantije ući u “Zadrugu 6″. Da je mene slušala, ne bi ušla ni u petu sezonu. Ali ona ne sluša ništa. Šta ja mogu, ako ona potpiše ugovor? Nemam ja nikakva prava tu. Eto možda i ja uđem u rijaliti i mene su zvali”, rekao je on. Između ostalog, prokomentarisao je i to što se Dalila trenutno nalazi u Budvi zajedno sa misterioznim dečkom, kojeg još uvijek ne želi da pokaže javnosti, a Huso je na to rekao:

“Nije mi još saopštila da ima momku. Ja tu vezu ne podržavam. Želim da bude sama nakon rijalitija i da se oporavi”, rekao je on. Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima ispod, a šta je to još govorio Huso Mujić možete da pogledate u video prilogu ovde.