Novo

Video OTROVNU ZMIJU da mu prelazi put, pa napravio veliku GREŠKU: Ujed je bio fatalan, ubila ga na mestu

U nastavku dnašnjeg ččlanka donosimo vam jednu priču , a koja je po mnogo čemu šokantna ,a sve jer se radi o o zmijam koje su u poslednje vreme iteakko agresivne . Naime , radi se o tome da je jednog Rusa ubio poskok kojeg je njegov prijateljn pustio da pređe ulicu , a dok je on izašao iz kola , te odlučio da ga pogleda iz bliza. Naime , ovaj tragičan incident je se desio kraj jednog sela Gerlegeš , a kada je se grupa prijatelja vraćala sa odmora u prirodi.

Daklle , oni su se vozeći zemljenim putem primetili zmiju koja puzi preku puta , a vozač se zustavio da je propusti. Kako prenose tamošnji mediji , oni do sada nikada nisu videli zmiju , pa su izašli iz automobila da je pogledaju iz bliza. Inače , niko se nije usudio da joj priđe osim 35 godišnjeg Jevgenija , a kojeg su navodno prijatelji pokušali da odvrate od tog postupka ali ih on nije slušao , pa je stao odmah pored gmizavca te pokušaoda ga uhvati u ruke. Zmija je se pokušala odbraniti tako što je se odmah okrenula i ujela ga za prst.

U izvještaju piše da je krv momentalno poečla da teče iz rane , a uplašeni prijatelji su seli u auto , te se odvezli u grad . Naime , oni su proguglali , te shavtili po izgledu da je zmija jako opasna , kao i da je reč o poskoku , pa su počeli da zovu prijatelje i rodbinu da pitaju šta da rade . Jedan od rođaka, iskusni lovac, savetovao je da ni u kom slučaju ne isisavaju otrov iz rane. Ostatak teksta ovde.