Uncategorized

VIC DANA: DOŠAO MUŽ RANIJE SA POSLA I ZATEKAO ŽENU SA NEKIM TIPOM

Dugo nismo pisali neke viceve i šale, koje sigurno svi vi volite.

E, pa danas ćemo vam nakon dugo vremena donijeti jedan vic za koji se nadamo da će vam se dopasti i da će vas razveseliti.

Dolazi muž kući nešto ranije i vidi ženu sa nekim tipom. Kada je shvatio šta se dešava počeo se smijati. Uvrijeđeni ljubavnik skoči sa njegove žene i ljutito ga upita: “Zbog čega se ti tako sada smiješ. Trebaš valjda da me udariš, da me izbaciš?”.

Muž na to odgovara kroz suze: “Kako bolan da se ne smijem, kada si potpuno blesav.” i potom se nastavi smijati.

Ljubavnik se na to još više uvrijedi i upita ga: “O čemu ti čovječe govoriš? Zbog čega sam ja to blesav, da čujem?”

Muž mu na to odgovori samo: “Ja sam sa ovom ženom jer sam joj ja muž, moram biti dakle sa njom. Ti joj nisi muž i ti to ne moraš uopšte da radiš. Jednostavno mi nije jasno zašto to radiš. Ne shvatam te. E, vidiš, zbog toga si blesav.” odgovori mu muž.

“Zar tako vrijeđaš svoju divnu ženu? Sramota. Voliš li ti nju uopšte? Kako smiješ tako nešto reći za ovako predivnu osobu?” upita ga bijesno ljubavnik.

Does Laughing Gas Really Make You Laugh? - Delta Dental of Illinois

“Nisi ti, prijatelju još čuo nju da priča kada je spuca. A tek da vidiš kako kuha…” odgovori muž kroz suze od smijeha i izađe iz sobe.

Da li vam se dopao ovaj vic? Ako jeste napišite nam u komentaru. I naravno, ako i vi imate neki dobar vic da podijelite s nama, pošaljite nam privatnu poruku pa ćemo vaš vic podijeliti idući put sa ostalima.

Laugh | Free Vectors, Stock Photos & PSD