Novo Vijesti

“VI STE ŠAKA NEOSTVARENIH LJUDI, MENE NAROD OBOŽAVA, SRBIJA ME VOLI, nema veze što sam SELJANČICA IZ LJIGA!” – JEREMIĆKA BEZ DLAKE NA JEZIKU (FOTO)

Jedna od glavnih tema prošle sedmice u Srbiji je bio otkaz koji je voditeljica jutarnjeg programa Jovana Jeremić dala na televiziji Hepi na kojoj je radila posljednjih deset godina. Niko nije očekivao pa ni ona sama da će se oko toga podići ogromna prašina i da će krenuti razne špekulacije iako je odmah rekla da je to uradila zbog svoje kćerkice koju je zapostavljala zbog posla.

Jovana je žena koja vrlo često daje izjave koje podignu buru i mnogima ide na živce ali postoji i veliki broj onih koji je vole i podržavaju. Iako se pisalo da je odmah dobila nekoliko ponuda ona sama kaže da još uvijek nije ništa odlučila ali je potvrdila da one stižu sa svih strana i da joj nude velike iznose novca.

Jovana je rekla da nije imala namjeru da ode sa Hepija jer joj je ova televizija u srcu i uvijek je doživljavala koa svoju kuću. Međutim nikako nije mogla svoje obaveze uskladiti sa porodičnim i njeno dijete je ispaštalo a ona smatra da bi joj kćerka trebala bitina prvom mjestu. Zato će sada razmotriti samo one ponude koje joj budu dozvoljavale da sa svojom kćerkom provodi dovoljno vremena.

Kada su u pitanju prozivke koje svaki dan stižu na njen račun Jovana kaže da se radi o šačici neradnika i pokvarenih ljudi koji se smatraju intelektualcima i koji pišu po društvenim mrežama. Međutim ako izađete među ljude odete na pijacu vidjet ćete da nju narod voli. Njoj Tviteraši nikako ne mogu da oproste zato što je jedna seljančica iz Ljiga došla u Beograd i uspjela da napravi karijeru.