Showbizz

Vesna Zmijanac otkrila fazon kako da se OBOGATITE! Stavite OVO u novčanik i OPARITE SE DO KRAJA ŽIVOTA! Pare se lepe kao lude, PROBAJTE…

Neko to zove starim običajima, neko tradicionalnim pitanjima a neko pak sujeverjem.

O čemu se radi ? Pa o onim silnim pričama i potezima koje mi ,na našim prostorima, uveliko I primjenjujemo i vjerujemo u to a u ostalim dijelovima, naprednog,svijeta je besmislica.

Mačka je prešla preko puta, onda treba sačekati da neko drugi prođe tim putem kako bi se izbjegao baksuzluk. Ili, pljunuti tri puta da se nešto ne urekne. Ili ne sjeći nokte navečer, pa ne bacati nokte u smeće, pa ne gaziti po mrvama hljeba….

U našim ruralnim sredinama, oko privatnih kuća i u dvorištima se nalaze mjesta gdje se cijepaju drva za zimu, e tamo ne treba ići poslije zalaska sunca . Pa onda, ne treba sjediti pored ćoška od stola jer će se ostati udovac ili udovica. E to su samo neki od primjera sujeverja sa naših prostora.

Privjesci, amajlije, Fatimino oko, privjesci i sve ostalo se može nači u gotovo svakoj kući na našim područjima, a ono što je uobičajene u Srbiji su svakako brojanice .

E, naročito su interesantni i traženi privjesci i dodaci koji treba da vam pomognu da se obogatite, da živite u blagostanju a sigurno je to želja ne samo ljudi na našem području nego i mnogih u drugim zemljama. Savjet dolazi od Vesne Zmijanac koja je otkrila kako imati uvijek novaca.

Kaže da joj je jedna stara tetka sa majčine strane dala savjet kako da stalno ima para u novčaniku.

Po toj teoriji, Vesna ima uvijek uza se neke kineske novčanice umotane u crveni konac.

Ali nije samo to što je Vesna otkrila, ona kaže da je zbog prisustva lose energije u svom stanu morala da sruši 2 zida, napravi drugi raspored i da je sada u puno boljem zdravstvenom stanju, glava je više nikako ne boli od kako je postavila i 3 dodatna ogledala u svoju sobu.

Interesantan podatak?