Novo

VERICA PRELOMILA: OPROSTI, ALI MOJA SLOBODA IPAK NEMA CENU

I danas nam je jedna od tema kojoj ćemo da posvetimo rveme javna scena , te ličnosti sa iste čiji su životi javnosti itekako zanimljivi za komentarisanje. Dakle , poslednjih dana dosta vremena je brak Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića tema brojnih medija , a malo je danas onih koji se u istinu sećaju kako su oni izgledali an samom početku , jer je neosporna činjenica da Verica izgleda itekako dobro za svoje godine.

Naime , ona je nedavno obavila intervju za jedne medije , a gde su joj novinari postavljali razna pitanja , a jedno od njih je bilo i da li je nedavno imala priliku da negde kampuje u prirodi , kao i zbog čega voli takav vid putovanja? Također i Kako biste uporedili taj osećaj s onim koji pruža odmor u luksuznom rizortu? Ona je i na to kao na svako odgovorila , a istakla je sledeće:

– Nažalost, ne. Osim rada na kolekciji, u kolektivu su nam se dešavali i neki pehovi koje smo morali da preguramo, najmlađi unuk mi je u Beogradu, pa sam koristila svaki trenutak koji imam da provedem s njim, jer se već za par dana vraća u Njujork. Kamper je divna avantura i jedini uslov da uživate istinski jeste da vam društvo pravi osoba koju volite i koja vas voli. Sloboda da niste locirani na jednom mestu, buđenje na obali gde vas prethodno uspavljuju talasi, veći je luksuz od svih hotela i rizorta u kojima sam boravila. Vaša mišljenja možee da ostavite u komentaru.