Zdravlje

Vera ga pije godinama i nikada se nije ZAKAŠLJALA: Baka nam je odala TAJNU starog SRPSKOG sirupa od PIVA protiv KAŠLJA!

Verovali ili ne, kada bi samo malo više prostudirali alternativnu medicinu. našli biste jako puno recepata kako za imunitet, tako i za jako puno zdravstvenih problema koje pogađaju današnjeg čoveka. Međutim, većini osoba je moderna medicina pristupačnija, dođu u apoteku, kupe šta im treba i završen posao.

Međutim, kada bi se okrenuli priridnim receptima, naš život je bio itekako lakši, a dovoljno je da pogledamo koliko su ljudi pre živeli, a koliko godina danas dožive. Pa vam mi tako danas donosimo jedan recept, ob bake Vere u kojem ima verovali ili ne, čak i piva. Veroovali ili ne, akon korištenja ovog sirupa, vaša će pluća da budu kao nova. Evo šta vam je potrebno za ovaj sirup od piva. 3 lovorova lista, pola litra piva i 150 grama šećera, i to je sve. U manjoj tavi ili šerpici, karamelizujte šećer, ali pazite dobro da vam ne zagori. Onda ga skinite sa vatre, dodajte pivo i lovorov list, i pustite da se sjedini nekih par minuta.

Onda, kada sirup počne da liči na med, i sklonite ga sa vatre da se polako i ohladi. Sipajte ga u staklenu teglu, a ovako spremljen sirup i ne morate čuvati u frižideru, jer se neće pokvariti. Jedite po jednu kašikicu na dan. Ako imate baš aki kašalj, onda možete dodavati i malo sitne sušene nane. Ovo je samo alternativa, ako imate baš jaki kašalj, onda potražite pomoć lekara.