Novo Showbizz

VENČALI SU SE PRE TAČNO 29 GODINA: NEĆETE VEROVATI KAKO IZGLEDA MUŽ Lee Kiš: Koja grdosija, jesu li jedno za drugo?

Današnji dan je vrlo važan u životu poznate voditeljice Lee Kiš.

Dakle voditeljica je prije skoro tri decenije izgovorila sudbonosno da svom mužu.

– Prije 29 godina na današnji dan sam postala gospođa Jokić – poručila je Lea uz fotografiju sa suprugom Slobodanom.

– Dosta puta do sad sam rekla da je naš susret bio sudbonosan i da smo se poslije par dana vjenčali. Da brak dobro funkcioniše, važno je da zajedno kao porodica idete samo naprijed, da podržavate jedno drugo, da imate razumjevanje i naravno ljubav koja će sve to podržavati- izjavila je svojevremeno Kišova za domaće medije.

Moramo podsjetiti da ona i njen muž Momčilo imaju kćerku jedinicu kojoj su dali ime Sara Mia Jokić. Sara Mia je izbjegavala da se javno eksponira pored poznate majke sve dok prošle godine nije riješila da krene upravo njenim stopama.

Dakle, Sara Mia je još prošle godine postala voditeljica autorske emisiji Život plus koja se emituje na televiziji Studio B, dok se njena majka bavi estradnim temama, ona se bavi fenomenologijom društva u svojoj emisiji.

– Ne želim da me porede ni sa kim. Diplomirala sam na režiji, a sada završavam master studije na Fakultetu političkih nauka i jesam odrasla u porodici novinara, ali moj put treba da bude samo moj – rekla je Sara Mia za “Blic” kada je zakoračila u voditeljske vode pa je dodala:

– Teško je javnosti da me ne porede sa mamom, da li ličim na nju ili pak da li pišem na tatu, ali to je usud sve djece koja su odrasla u porodici poznatih oca i majke. Nadam se da ću srušiti predrasude i pokazati da djeca poznatih mogu kvalitetno da rade i nađu svoj prepoznatnjiv izraz bez prefiksa “kćerka poznate mame” – istakla je Jokićeva.