Novo Vijesti

VELJKO RAŽNATOVIĆ U TITELU RAZVIO UNOSAN BIZNIS: OKRENUO 50 HILJADA EVRA ZA MESEC, EVO ČIME SE SADA BAVI, komšije se krste! (FOTO)

Ceca Ražnatović je jedna od najpoznatijih pjevačica u Srbiji čiji je privatni život javnosti možda i interesantniji od njene muzičke karijere. Sve je počelo njeenom udajom sredinom devedesetih godina za Željka Ražnatovića Arkana koji je tada bio jedan od najmoćnijih ljudi u državi i pripadnik kriminalnog klana te traženi ratni zločinac.

U braku su dobili dvoje djece koji su bili mali kada je njihov otac ubijen u beogradskom hotelu Interkontinental. Majka im je usadila veliku ljubav i poštovanje prema ocu iako je svima poznato o kakvom čovjeku se radilo. I Cecina djeca su na neki način postali selebriti ličnosti a svadba njenog sina Veljka sa Bogdanom Rodić iz Titela i rođenje njihovog sina Željka su bili možda i medijski najispraćeniji događaji u zadnjoj dekadi.

Mladi par već godinu dana živi u Bogdaninom rodnom mjestu gdje im je njen otac sagradio kuću. Radi se o luksuznoj građevini koja je opasana visokim zidovima a Veljko koji se profesionalno bavi boksom je započeo i jedan jako unosan biznis. Naime njihova kuća ima veliko dvorište u kojem on drži pse.

Kako pričaju komšije Veljko je napravio boksove za njih i plaća ljude koji vode brigu o njima. Ovom novom poslu je baš posvećen i ulaže veliki trud i novac a radi se o azijskim ovčarima koje prodaje. Radi se o jako pametnoj rasi psa a do sada ih je prodao oko 50 i to po cijeni od 1.200 eura. Inače komšije ga jako hvale, kažu da je kulturan, ljubazan i fin i da se svima lijepo javi i popriča kada se sretnu.