Novo

VELIKU PAŽNJU NA ANASTASIJINOM ROĐENDANU JE PRIVUKLA ANĐELA RAŽNATOVIĆ: Ona je ćerka Arkana i OVE glumice, a detalji iz njenog života ŠOKIRAJU! (FOTO)

U nastavku današnjeg članka se bavimo malo domaćom estradnom scenom, a u pitanju je poznata Anastasija Ražnatovi koja je pre par noći proslavila svoj 24. rođendan. Na tom je slavlju najveću pažnju privukao dolazak njene sestre Aneđele Ražnatović.

Inače, njena sestra Anđela je rođena 1980 godine u vezi Željka Ražnatovića i popularne glumice Ljiljane Mijatović. Završila je Bogoslovski fakultet, a objavila je i zbirku pesama, a svojevremeno se pre skoro pa dve decenje, našla u samom centru medijske pažnje, kada je započela romansu pre skoor dve decenije, našla se u centru medijske pažnje, kada je započela romansu sa Kristijanom Golubovićem, koga je upoznmala dok je služio zatvorsku kaznu u Grčkoj. “Sedela sam sa Kristijanovom mamom u kancelariji upravnika zatvora. Onda je ušetao on. Obučen skroz u crno, s manirima pravog džentlmena. Odmah me je kupio”, izjavila je tada Anđela a i Kristijan je za medije uvek pričao rado o njoj.

“Kad je Anđela prvi put došla da me poseti, nastala je prava panika. Ceo zatvor se digao na noge, uprava je trčala da je upozna”, rekao je Kristijan, koji je Anđelu opisao kao jednu emotivnu patrijarhalnu devojku, a od milošte ju je zvao mali Arkan. Mediji su 2001. godine pisali kako Kristijan najavljuje i svadbu sa Arkanom ćerkom, ali do toga nije došlo. Da podsetimo, Anđela je u odličnim odnosima sa Anastasijom i Veljkom, ne propušta da prisustvuje njihovim slavljima, pa je tako bila na veljkovoj svadbi, a u moru poklona, izdvojio se i onaj najdraži.Arkanova ćerka, a Veljkova polusestra Anđela poklonila je svom bratu sliku Belog anđela.