Novo

VELIKO SLAVLJE U DOMU DALILE DRAGOJEVIĆ: Nakon ogromne tuge usledila sreća – podelila radosne vesti! NIJE VALJDA…

Dalila Dragojević domaćoj javnosti poznata je kao rijaliti zvijezda koja je uradila nešto što do sada nije bilo viđeno na našim prostorima, ona je prevarila svog muža pred kamerama, a zbog toga i njenog cjelokupnog ponašanja ona je osuđena od strane naroda. Bez obzira na to ona je na kraju završila kao drugoplasirana i osvojila je montažnu kuću, a prema mišljenju gledalaca ona to nije zaslužila, jer svi znamo da je ova sezona bila najgledanija ikada upravo zbog njene preljube i svega što je uradila svom sada bivšem mužu Dejanu Dragojeviću, koji je dobio podršku naroda, i na kraju je i pobijedio.

Dalila je iz rijalitija izašla zajedno sa Filipom, tačnije bili su u vezi, da bi svi bili šokirani kada je ona prije par noći gostovala u emisiji Narod pita, gdje je uživo pred kamerama ona prekinula sa njim. Nakon što je izašla napolje, na neki način postala je svjesna svega što je uradila i sama je vidjela koliko je u narodu omražena, a upravo to je bilo ono čega se ona najviše plašila. Svakog dana imamo priliku da saznamo nešto novo o njoj, a u nastavku mi ćemo da pišemo o radosnoj vijesti koju je ona podijelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Naime, radi se o tome da je Dalila otkrila da je njenoj jako dobroj prijateljici iz rijalitija Marijani Zonjić rođendan, a njoj je Dalila putem Instagrama čestitala rođendan, a i sama Marijana podijelila je sve čestitke koje je dobila. Dalila je napisala sljedeće: “Srećan rođendan mojoj lepotici, pa da uskoro proslavimo”. Inače one su se pred sami kraj baš zbližile, i postale su jako dobre prijateljice, a i sama Dalila se javno zahvalila Marijani što je bila uz nju cijelo vrijeme, a svoje druženje one su nastavile i napolju.